Το The Shore του Άρη Δραγώνη έρχεται στη ζωή στις 19 Φεβρουαρίου!


Αν μας ακολουθείτε για καιρό, μπορεί να θυμάστε την συνέντευξη που είχαμε κάνει με τον Άρη Δραγώνη σχετικά με ένα indie horror game το οποίο δημιουργούσε μόνος του πριν από αρκετό καιρό. Ο Άρης από την Λάρισσα είχε καταφέρει να δημιουργήσει έναν ολόκληρο κόσμο εμπνευσμένο από τις κλασικές πλέον ιστορίες τρόμου του H.P. Lovecraft και το πάθος του για αυτό που δημιουργούσε μας είχε εξεπλήξει ευχάριστα, μιας και δεν έχουμε συχνά την τιμή να ασχολούμαστε με πλήρως ελληνικές δημιουργίες στον χώρο του gaming.

Τότε, ο Άρης δούλευε πάνω στο The Shore μόνο με έναν προγραμματιστή που είχε αναλάβει την υλοποιήση της ιστορίας που είχε δημιουργήσει ο Δραγώνης. Fast forward στο 2021, η ομάδα έχει μεγαλώσει αρκετά και πλέον το The Shore είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην online αγορά, έχοντας απολαύσει ευρεία αναγνώριση και υποστήριξη τόσο από το ελληνικό, όσο και το διεθνές κοινό που έχουν αγκαλιάσει την δουλειά ενός μικρού dev team που ξεκίνησε από την Λάρισσα. Να σημειώσουμε πως το κόστος της δημιουργίας του game καλύφθηκαν μέσω μιας πλήρους επιτυχημένης crowdfunding καμπάνιας που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι, ενώ το τελευταίο εξάμηνο του 2020, η Epic Games απένειμε στο The Shore το βραβείο Epic Megagrand, ως το κορυφαίο ανερχόμενο indie game!

Στο The Shore μεταφερόμαστε σε ένα μυστηριώδες απαγορευμένο νησί γεμάτο αρχαίους τρόμους. Βλέπουμε την ιστορία και εξερευνούμε το νησί μέσα από τα μάτια του Andrew, ο οποίος ψάχνει απεγνωσμένα την χαμένη κόρη του. Στην αναζήτηση αυτή καλούμαστε να έρθουμε αντιμέτωποι με γνώριμες τρομακτικές φιγούρες από το Lovecraftian lore, όπως ο Cthulu, ενώ το απόκοσμα όμορφο art design και το ατμοσφαιρικό sound design υπόσχονται να κάνουν το ταξίδι μας ανατριχιαστικά αξέχαστο.

Το The Shore του Άρη Δραγώνη έρχεται στη ζωή στις 19 Φεβρουαρίου! 1

Το release trailer που παραθέσαμε πιο πάνω έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 340 χιλιάδες προβολές μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα, κορυφώνοντας την υποστήριξη του κοινού στο φιλόδοξο εγχείρημα του Άρη. Μπορείτε να προσθέσετε το The Shore στο wishlist σας στο Steam, αφού η επίσημη κυκλοφορία έχει οριστεί για την Παρασκευή 19/2.

Το GGU Team εύχεται από καρδιάς κάθε επιτυχία στο The Shore και στο dev team του!

Το The Shore του Άρη Δραγώνη έρχεται στη ζωή στις 19 Φεβρουαρίου! 2Απάντηση