Το Diablo 2: Resurrected έρχεται σε PC και κονσόλες με δυνατότητα cross progression!


Η Blizzard ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Diablo 2: Resurrected μέσα στο 2021, πρόκειται για ένα πλήρες HD remaster του πρωτότυπου σε 3D μορφή. Αποτελεί το οριστικό remastering του Diablo 2 και της επέκτασης του Lord of Destruction.

Παίζοντας το παιχνίδι θα συναντήσετε δυναμικό φωτισμό HDR, ανανεωμένα animations και εφέ ορθογραφίας σε ανάλυση έως και 4Κ ενώ θα παρατηρήσετε και την πλήρως αναδιαμορφωμένη εικόνα των cinematics. Το soundtrack έχει ενδυναμωθεί για την υποστήριξη Dolby 7.1 Atmos surround ήχου.

Το Diablo 2: Resurrected διαθέτει εφτά προσαρμόσιμες κατηγορίες χαρακτήρων δίνοντας την δυνατότητα στους παίκτες να επιλέξουν ανάμεσα στις the Amazon, Barbarian, Necromancer, Paladin και Sorceress από το βασικό παιχνίδι, όπως επίσης και οι Assassin και Druid από την συμπεριλαμβανόμενη επέκταση του Lord of Destruction.

Όσο για όλους όσοι προτιμούν μια πιο νοσταλγική εμπειρία, θα έχετε την δυνατότητα να εναλλάσσεστε μεταξύ των σύγχρονων γραφικών και της αρχικής εμπειρίας ανά πάσα στιγμή, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το Diablo 2: Resurrected θα κυκλοφορήσει με cross progression μεταξύ υποστηριζόμενων πλατφορμών μέσα στο 2021 και θα είναι διαθέσιμο σε PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PS5,PS4 και Nintendo Switch.

Το Diablo 2: Resurrected έρχεται σε PC και κονσόλες με δυνατότητα cross progression! 1Απάντηση