Το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba αποκτά νέο τηλεοπτικό anime!


Το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba manga του Koyoharu Cotouge αποκτά  φέτος ένα νέο τηλεοπτικό anime ονόματι Kimetsu no Yaiba:Yūkaku-hen (Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Entertainment District Arc), όπως ανακοινώθηκε την Κυριακή στο “Kimetsu-Sai Online: Anime 2nd Anniversary Festival.

Την σκηνοθεσία της δεύτερης season θα αναλάβει ο Haruo Sotozaki και τον σχεδιασμό των χαρακτήρων θα επιμεληθεί o Akira Matsushima ενω ο Katsuyuki Konishi θα υποδυθεί τον Tengen Uzui.

Το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba αποκτά νέο τηλεοπτικό anime! 1

Όπως αποκάλυψε η Shueisha τον Νοέμβριο του 2019, το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba manga αναδείχθηκε ως το δεύτερο manga της εταιρείας με τις υψηλότερες πωλήσεις για το 2019. Το manga ενέπνευσε ένα τηλεοπτικό anime το οποίο αδειοδοτήθηκε από την Aniplex of America η οποία το μετέδωσε μέσω των Hulu, Crunchyroll και FunimationNow.

Διάδοχος της σειράς ήταν το Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020 και κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις το Spirited Away του Hayao Miyazaki ενώ κατέκτησε και την δεύτερη θέση στη λίστα με τα anime film που έκαναν τις υψηλότερες πωλήσεις παγκοσμίως ξεπερνώντας τα 27 εκατομμύρια εισιτήρια.

 

Το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba αποκτά νέο τηλεοπτικό anime! 2Απάντηση