Με 16GB RAM εντοπίστηκε το Asus ROG Phone 5 στο Geekbench


Χαρά μας έφερε μια νέα διαρροή που πρόδωσε την ύπαρξη μιας νέας συσκευής της Asus με την κωδική ονομασία I005DA και πιστεύεται ότι είναι το ROG Phone 5 και εντοπίστηκε στο Geekbench τον περασμένο Δεκέμβριο με 8GB RAM. Τώρα η παραλλαγή 16GB RAM εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του γνωστού benchmark, επιτυγχάνοντας 1.131 και 3.729 πόντους στις δοκιμές μονού και πολλαπλού πυρήνα, αντίστοιχα, που είναι υψηλότερο από αυτό που σημείωσε το μοντέλο με RAM 8GB.

Όπως και η παραλλαγή RAM 8 GB, η έκδοση 16 GB τρέχει επίσης το Android 11 και διαθέτει το Snapdragon 888 SoC. Το Geekbench δεν αποκαλύπτει άλλες προδιαγραφές του ROG Phone 5, αλλά η TENAA αποκάλυψε ότι το smartphone θα συσκευάσει μια μπαταρία 6.000 mAh διπλής κυψέλης, μια οθόνη AMOLED 6,78 ιντσών και υποστήριξη για δίκτυα 5G.

Rog Phone

Η 3C της Κίνας επιβεβαίωσε ότι το ROG Phone 5 θα υποστηρίζει φόρτιση 65W και οι διαρροές εικόνων και βίντεο αποκάλυψαν ότι το πίσω πλαίσιο του smartphone θα φιλοξενήσει μια τριπλή κάμερα που θα συνοδεύεται από μια δευτερεύουσα οθόνη.

Δεν έχουμε ακόμα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του ROG Phone 5, αλλά μια αφίσα teaser τον περασμένο μήνα πρότεινε ότι η αποκάλυψη θα πραγματοποιηθεί μεταξύ τέλους Μαρτίου και μέσα Απριλίου 2021.Απάντηση