Η Disney τελειώνει την Blue Sky Studios!


Το animation studio που μας χάρισε  μίας από τις αγαπημένες μας σειρές ταινιών ρίχνει τίτλους τέλος με την υπογραφή της Disney. Ο λόγος για την Blue Sky Studios, την οποία οι περισσότεροι από εμάς την γνωρίζουμε ,κυρίως, λόγω των ταινιών Ice Age και Rio.  Φαίνεται, λοιπόν, ότι η αγαπημένη μας Disney, η οποία ακάθεκτη έχει εξαγοράσει ένα πλήθος γνωστών Studios, θα κλείσει το συγκεκριμένο λόγω οικονομικής φύσεως περικοπών!

Image result for ice age and rio

Η Disney ήρθε αντιμέτωπη με το κλείσιμο των πάρκων ψυχαγωγίας της και των κινηματογράφων, γεγονότα που απ ‘ό,τι φαίνεται έχουν επηρεάσει σε έντονο βαθμό την εταιρεία. Έτσι, κάποια στιγμή τον ερχόμενο Απρίλιο οι 450 υπάλληλοι της Blue Sky Studios θα πάνε για τελευταία φορά στην δουλειά τους, αφήνοντας πίσω ακόμα και επερχόμενες ταινίες, όπως το Nimona, που είχαν προγραμματιστεί για το 2022.

H Blue Sky Studios ιδρύθηκε το 1987 και έχει συμμετάσχει σε διάφορες ταινίες όπως το Joe’s apartment, Fight Club και το Alien Resurrection. Ωστόσο, η μεγάλη επιτυχία ήρθε το 2002, όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία Ice Age και έφερε στα ταμεία της 383 εκατομμύρια δολάρια κατά το box office. Μετά την ολοκλήρωση της σειράς Ice Age ακολούθησε το εξαιρετικά επιτυχημένο Rio ενώ η τελευταία τους δουλεία ήταν το Spies in Disguise με την συμμετοχή των Will Smith και Tom Holland το 2019.

Image result for spied in disguise

Όλοι οι χαρακτήρες και τα IP που μας χάρισε η Blue Sky Studios θα αποτελούν κομμάτι της Disney. Μάλιστα, φημολογείται ότι οι χαρακτήρες του Ice Age θα επανέλθουν στην οθόνη μας σε μια σειρά που θα προβληθεί , φυσικά, στο Disney+.

Η Disney τελειώνει την Blue Sky Studios! 1Απάντηση