Δεν σου αρκεί ένα laptop με μεγάλη οθόνη; Υπάρχει και το Expanscape Aurora 7 με συνολικά 7 πάνελ!


Εμείς για την ώρα μέσω του web έχει τύχει να δούμε αρκετούς φορητούς υπολογιστές με επιπλέον οθόνες, όπως το SpaceBook, το Duo και κάτι από ένα πρωτότυπο της Razer με τρεις οθόνες, αλλά η Expanscape πέτυχε το ακατόρθωτο και έφτιαξε το Aurora 7, ένα τέρας ενός φορητού σταθμού εργασίας που διαθέτει επτά οθόνες για άνετη χρήση!

Πως προέκυψε η ανάπτυξη του Expanscape Aurora A7;

Μάλλον η δημιουργός εταιρεία σκέφτηκε πως υπάρχει ολοένα και μεγαλύτερη ανάγκη για για τους δημιουργούς περιεχομένου, επιστήμονες δεδομένων και προγραμματιστές που χρειάζονται να έχουν μπροστά τους ταυτόχρονα παραπάνω από δύο οθόνες άρα αυτή η συσκευή θα τους εξυπηρετήσει με το παραπάνω… ! Σε μεγάλο βαθμό στο πρωτότυπο στάδιο ανάπτυξης, η τρέχουσα έκδοση διαθέτει τέσσερα πάνελ 4K UHD των 17,3 ιντσών και τρεις οθόνες 7 ιντσών σε ανάλυση 1.920 x 1.200.

Expanscape

Διαβάστε επίσης: NVIDIA: Παρουσίασε τη σειρά RTX 30 για φορητούς υπολογιστές και την κάρτα RTX 3060 για Desktop PC

Εντός αυτού του φορητού υπολογιστή, υπάρχει ένας επεξεργαστής Intel i9 9900K 8-core, 64 GB μνήμη DDR4 RAM, κάρτα γραφικών Nvidia GTX 1060 και 2,5 TB SSD και 2 TB σκληροί δίσκοι. Ο στόχος είναι να αποκτήσει το σύστημα υποστήριξη έως 128 GB RAM και SSD άνω των 16 TB.

Υπάρχουν προσαρμογείς ασύρματου δικτύου για 802.11ac Wi-Fi και μονάδα Bluetooth 4.2, τρεις θύρες USB και μία θύρα Thunderbolt, HDMI, ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία και ένα ενσωματωμένο subwoofer, κάμερα 2MP και πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό 104 πλήκτρων.

Για να μείνουν ενεργές αυτές οι οθόνες, υπάρχουν δύο εσωτερικές μπαταρίες – η κύρια μπαταρία των 82-Wh και άλλη μία των 148-Wh. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας για τον φορητό υπολογιστή και για τις οθόνες, αγγίζει την μία ώρα ανά φόρτιση.

Δεν σου αρκεί ένα laptop με μεγάλη οθόνη; Υπάρχει και το Expanscape Aurora 7 με συνολικά 7 πάνελ! 1

Όλες οι οθόνες αναδιπλώνονται ή περιστρέφονται έξω από το πρωτεύον πλαίσιο και το σύνολο διπλώνεται αποκτώντας διαστάσεις 51 x 34 x 11 cm (20 x 13,3 x 4,3 in) για μεταφορά. Ο τελικός στόχος είναι να μειωθεί το σύστημα σε μέγιστο βάρος 10 kg (22 lb) και οι προγραμματιστές εξετάζουν επίσης τη δυνατότητα ανταλλαγής εξαρτημάτων με σχετική ευκολία, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας.

Ακόμη, η ομάδα σχεδιασμού φαίνεται να εργάζεται σε ένα τρίτο πρωτότυπο εδώ και μερικούς μήνες, με 16 πυρήνες AMD και επεξεργαστές Intel i9 με 10 πυρήνες, μαζί με γραφικά RTX, περισσότερη μνήμη και περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Οι περισσότερες από τις προδιαγραφές δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά η βρετανική εταιρεία κάνει το ασυνήθιστο βήμα ώστε ένα τέτοιο laptop να βγει και στην αγορά, φυσικά σε περιορισμένη διαθεσιμότητα.Απάντηση