Αποκαλύφθηκε η σχεδίαση του νέου Gaming Smartphone Black Shark 4


Όχι ένα αλλά δύο επερχόμενα smartphones της σειράς Black Shark 4 με αριθμούς μοντέλου KSR-A0 και PSR-A0 εντοπίστηκαν πρόσφατα στη βάση δεδομένων του Google Play Console και μόλις τώρα γίνεται γνωστό πως η έκδοση PSR-A0 έχει λάβει την πιστοποίηση της κινεζικής TENAA και έτσι βλέπουμε εικόνες από αυτή την μελλοντική συσκευή.

Αυτό που μπορείτε εύκολα να κατανοήσετε εξαρχής κοιτάζοντας αυτές τις φωτογραφίες είναι ότι το Black Shark 4 θα μπορούσε να τοποθετηθεί ως ένα προσιτό smartphone gaming. Τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς αυτής είχαν πολύ πιο εντυπωσιακό σχεδιασμό , αλλά τώρα όλα είναι πολύ πιο απλά. Το πίσω πλαίσιο είναι επίπεδο και μονόχρωμο, με οριζόντια κάμερα στο πάνω μέρος με τρεις αισθητήρες εικόνας και LED φλας.

Black Shark 4

Στη δεξιά πλευρά υπάρχουν δύο επιπλέον κουμπιά που χρησιμοποιούνται στα παιχνίδια, στα αριστερά, υπάρχει μια θέση για ένα πλήκτρο ρύθμισης της έντασης. Το smartphone Black Shark PSR-A0 έχει επίπεδη οθόνη και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων του smartphone βρίσκεται στο πλάι, πράγμα που δείχνει επίσης ότι το smartphone ανήκει στην κατηγορία των πιο προσιτών συσκευών. Πιθανώς το Black Shark 4 να μπορούσε να έχει οθόνη LCD.

Το Google Play Console επιβεβαιώνει ότι το Black Shark 4 τροφοδοτείται από Snapdragon 865 και 12 GB RAM, χρησιμοποιεί Android 11 και υποστηρίζει ανάλυση Full HD +.

Διαβάστε επίσης: Η επερχόμενη κορυφαία συσκευή BlackShark θα ξεπεράσει σε ισχύ φόρτισης τα 100WΑπάντηση