Ανακοινώθηκε το νέο Xbox Wireless Headset!


Kατά τα πρώτα στάδια της δημιουργίας Xbox Series X|S,οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές ήθελαν να διασφαλίσουν ότι τα παιχνίδια θα γινονται αντιληπτά ως κάτι πιο αληθινό, τη διασφάλιση γρήγορου loading, με όσο το δυνατόν αληθινό αίσθημα και ήχο κατά τη διάρκεια μίας μάχης. Για αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει το spatial sound και audio processing συμπεριλαμβάνοντας custom hardware για την αποσυμπίεση της επεξεργασίας ήχου από την CPU, βελτιώνοντας δραστικά την προσβασιμότητα, την ποιότητα και την απόδοση αυτών των εμπειριών. Έχοντας ένα σετ ακουστικών υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή για τη νέα σας κονσόλα ή το υπάρχον Xbox One θα σας βοηθήσει να νιώσετε μέσα στο παιχνίδι, να αντιδράσετε πιο γρήγορα στη δράση και να συνδεθείτε περαιτέρω με τους κόσμους των παιχνιδιών σας.
Άλλωστε, αν δεν υπήρχε μουσική και τα υπόλοιπα audio effects τα παιχίδια όπως και ο κινηματογράφος θα ήταν βαρετά.

Με κάθε νέα γενιά των αξεσουάρ Xbox, ανεβαίνει ο πήχης της  καινοτομίας εστιάζοντας στις επιδόσεις, τις ξεχωριστές δυνατότητες, την ποιότητα και την προσβασιμότητα για συναρπαστικές εμπειρίες σε κονσόλες, υπολογιστές και κινητές συσκευές. Mε μεγάλο ενθουσιασμό λοιπόν, η Microsoft παρουσιάζει και μας καλεί να γίνουμε το νεότερο μέλος της οικογένειας με το νέο: Xbox Wireless Headset

Το Xbox Wireless Headset προσφέρει καλύτερη απόδοση ήχου και συνομιλίας στην κατηγορία, εξαιρετικό σχεδιασμό με άνεση και μοναδικές εμπειρίες που είναι προσαρμοσμένες σε κάθε παίκτη. Σκοπός η προσφορά μεγαλύτερης αξίας στην κατηγορία των ακουστικών με καινοτομίες που δεν είχαν βρεθεί προηγουμένως σε αυτό το εύρος τιμών. Μετά από πολλές συζητήσεις με την ομάδα του Sound Engineering και του Gaming Sound Design, η ομάδα κατέληξε στα παρακάτω χαρακτηριστικά και μας παρουσιάζει τι προσφέρεται με το καινούριο headset για την κονσόλα της Microsft.

Ανακοινώθηκε το νέο Xbox Wireless Headset! 1

Το ακουστικό υποστηρίζει κορυφαίες τεχνολογίες Spatial Sound συμπεριλαμβανομένων των Windows Sonic, Dolby Atmos και DTS Headphone: X για ρεαλισμό και ακρίβεια ήχου που σας περιβάλλει πλήρως. Θα έχετε το πλεονέκτημα να ακούτε όλους τους λεπτούς, αλλά κρίσιμους ήχους (όπως τα loot box που ανοίγονται σε μία συγκεκριμένη απόσταση) ώστε να αποκτήσετε το πλεονέκτημα απέναντι στον εχθρό.

“Περάσαμε πολύ χρόνο στους θαλάμους δοκιμών ήχου προσπαθώντας να χαρακτηρίσουμε και να κατανοήσουμε πώς το ακουστικό αναπαράγει ήχο σε διαφορετικά περιβάλλοντα δωματίου. Πηγαίνει στο σαλόνι, στην αίθουσα παιχνιδιών και στον κοιτώνα και θέλουμε να ακούγεται το καλύτερο για όλους τους τύπους ήχου.” είπε ο Erik Garcia, Project Architect και επικεφαλής. “Με τον ίδιο τρόπο, η ομάδα μελέτησε το gameplay για να εξασφαλίσει υπέροχη συνομιλία με ένα ευαίσθητο μικρόφωνο για την αποφυγή του θορύβου στο παρασκήνιο”.

Εκτός από την καλύτερη απόδοση ήχου στην κατηγορία του, το νέο ασύρματο ακουστικό παρέχει καθαρό και intelligent chat audio μέσω Α.Ι.. Διαθέτει στοιχεία μικροφώνου διπλής μορφής που εστιάζουν στον ήχο ομιλίας έναντι του παρασκηνιακού ήχου. Επιπλέον, το Voice Isolation βοηθά το μικρόφωνο να καταγράψει στοιχεία απ’ τη φωνή σας σε σχέση με τον background θόρυβο.

Όταν δεν μιλάτε, η λειτουργία αυτόματης σίγασης σβήνει αυτόματα το μικρόφωνό σας (αυτό μπορεί να ενεργοποιηθεί ή απενεργοποιηθεί), οπότε διατηρείτε clean comms, ενώ το κουμπί αυτόματης σίγασης σάς παρέχει την απαραίτητη ιδιωτικότητα αν την χρειαστείτε. Υπάρχει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και το design του νέου ακουστικό και το μικρόφωνο δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Microsoft πρόσθεσε μια φωτεινή ένδειξη που ανάβει όταν το μικρόφωνο είναι ενεργό, έτσι ώστε να γνωρίζετε ανα πάσα στιγμή πότε λαμβάνεται η φωνή σας.

Μινιμαλιστική σχεδίαση και άνεση

Δόθηκε πολύ ενέργεια και χρόνος απ’ την ομάδα σχεδιάσης για να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις ώρες που περνάμε μπροστά απ’ την οθόνη. Το Ασύρματο ακουστικό Xbox έχει σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια απαιτητικών gaming sessions δίνοντας έμφαση στον ελαφρύ σχεδιασμό, εξαιρετικά μαλακά μεγάλα ακουστικά από δέρμα πολυουρεθάνης που κατανέμουν ομοιόμορφα την πίεση στα αυτιά. Διαθέτει επίσης ένα ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής με ένα παχύ μαξιλάρι που ταιριάζει εύκολα σε μεγάλα μεγέθη και απλώνει ομοιόμορφα την πίεση στο πάνω μέρος της κεφαλής.

Ο σχεδιασμός είναι σκόπιμα χαμηλών τόνων και μοιράζεται τα ίδια σχήματα και χρώματα που υπάρχουν στις νέες κονσόλες. Τα χειριστήρια και οι ενδείξεις αντικατοπτρίζουν την κυκλική γεωμετρία που ενέπνευσε  τη σχεδίαση των Xbox Series X και Series S. Και όπως και οι νέες κονσόλες Xbox, έχει σχεδιαστεί για xρήση στο σαλόνι σας χωρίς να αισθάνεται ο παίκτης εκτός τόπου ή άλλη ενόχληση.

“Μάθαμε ότι το παιχνίδι είναι μια βαθιά κοινωνική δραστηριότητα. Ειδικά στις μέρες μας, δεδομένης της κατάστασης του κόσμου, το παιχνίδι και η επικοινωνία με άλλους είναι κρίσιμη ανάγκη. Η ομάδα υιοθέτησε μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση για να σχεδιάσει ένα ακουστικό που αφαιρεί τις περιττές περισπασμούς έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να επικεντρωθούν στο παιχνίδι και τους φίλους τους”, δήλωσε ο Scott Wang, ο Senior Design Researcher που εργάζεται στο νέο Χbox Wireless Headset.

Συνδυάζοντας έναν κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό με υλικά υψηλής ποιότητας και φινιρίσματα, τα νέα ακουστικά διαθέτουν ανθεκτικό σκελετό με εσωτερικό μεταλλικό στήριγμα κεφαλής, λαστιχένια dial rings για την λαβή και ένα πλήρως ρυθμιζόμενο μικρόφωνο που εκτείνεται κατά την χρήση ή αποσπάται όταν δεν χρησιμοποιείται. Tα περιστρεφόμενα earcup dials του νέου Χbox Wireless Headset παρέχουν έναν διαισθητικό τρόπο ρύθμισης της ισορροπίας ήχου, έντασης ήχου και παιχνιδιού στο chatting, με μια απλή περιστροφή, χωρίς να διακόπτεται ο τρόπος με στήριξης. Όπως λέει η Elie Ahovi, Senior Designer, «σπρωξαμε τους εαυτούς μας και σκοπός μας είναι κάθε αλληλεπίδραση με το ακουστικό να είναι ευχάριστη».

Μοναδικές εμπειρίες, προσαρμοσμένες στον χρήστη

Με το Ασύρματο ακουστικό Xbox, μπορείτε να παίξετε ασύρματα σε πολλές συσκευές, τους υπολογιστές με Windows 10, σε Xbox Series X | S και το Xbox One. Το ακουστικό συνδέεται επίσης με το κινητό μέσω Bluetooth για μουσική εν κινήσει ή για συνομιλία και στην κονσόλα σας μέσω της τεχνολογίας Xbox Wireless και του Xbox Wireless Controller, που σημαίνει ότι δεν απαιτούνται καλώδια ή dongles. Μπορείτε επίσης να κάνετε ταυτόχρονα pair το νέο ακουστικό με το τηλέφωνό σας και στο Xbox. Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι μπορείτε να συνομιλήσετε με έναν φίλο ή – όπως έπραξε η ομάδα των μηχανικών – να πάρετε μέρος μια κλήση τηλεδιάσκεψης στο τηλέφωνό σας με ταυτόχρονο gaming στην κονσόλα σας.

To Xbox Accessories App στις συσκευές Xbox One, Xbox Series X | S και Windows 10 σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε τα sound controllers για μια προσαρμοσμένη εμπειρία ήχου, όπως το equalizer, το bass boost, voice sensitivity, mic monitoring και φωτεινότητα της ένδειξης σίγασης στo led του μικροφώνου. Το καλύτερο από όλα, το ακουστικό μπορεί να παραμείνει ενημερωμένο με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες μέσω ασύρματων ενημερώσεων από την κονσόλα σας, διασφαλίζοντας ότι θα έχετε μια εξαιρετική εμπειρία ήχου που συνεχίζει να εξελίσσεται.

Τέλος, η φόρτιση είναι πολύ γρήγορη: Με μόλις 30 λεπτά παρέχει διάρκεια ζωής μπαταρίας περίπου 4 ωρών, με μόνο 3 ώρες φόρτισης για να φτάσετε έως και 15 ώρες διάρκειας ζωής της μπαταρίας όταν δεν χρησιμοποιείτε τα ακουστικά. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φυσικά ποικίλλει σημαντικά με την απόσταση από την κονσόλα, τα πρόσθετα αξεσουάρ, τη διάρκεια  χρήσης και άλλους παράγοντες όπως το εκάστοτε volume level.

A close-up of a USB-C cable and the USB-C port on the Xbox Wireless Headset, indicating the internal battery can be recharged with a USB-C cable.

Πλήρες immersion

Το νέο δημιούργημα για τις ανάγκες σας στο ήχο προσφέρει εκτεταμένες δυνατότητες, ευκολία χρήσης σε όλες τις συσκευές, άνεση μεγάλης διάρκειας και προσαρμόσιμο ήχο. “Θέλουμε να είναι ικανοποιητικό όταν το χρησιμοποιείτε και θέλουμε να νιώσετε όλη τη χαρά και τη χαρά που μπορείτε να πάρετε όταν παίζετε ενα παιχνίδι”, δηλώνει η Elie Ahovi.

Το νέο ασύρματο headset Xbox θα είναι διαθέσιμο για $99 USD από τις 16 Μαρτίου στις περισσότερες παγκόσμιες αγορές Xbox και μπορεί να προπαραγγελθεί σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής, συμπεριλαμβανομένου του Microsoft Store, από τις 16 Φεβρουαρίου στις 7 π.μ. PST, ώρα 5μ.μ. για την χώρα μας (GMT +2, Athens).

Ανακοινώθηκε το νέο Xbox Wireless Headset! 2Απάντηση